torstai 31. heinäkuuta 2014

Matkalla maailmalla :D

... Nooh, ei nyt ihan maailmalla, mutta Suomessa. Ensimmäinen kesälomareissu tai oikeastaan reissut takana ja niin on ikävä kyllä mamman lomakin kohta loppumassa. Laiteltiinkin kuvia jo vähän aiemmin, mut kerrotaanpa nyt sitten reissuistamme ja lomasta vähän tarkemmin... Meillä oli aivan mahtava reissu mamman kanssa kahden Etelä-Suomeen ja sitten vähän isommalla porukalla käytiin lapissa asti. Käytiin moikkaamassa myös mun kasvattajaa. :)


Kiersimme erilaisia leirintä-alueita ja kuinka niille sattuikaan erilaisia koiratapahtumia niille alueille. Käytiin Kokkolassa ja siellä leirintä-alueella olikin juuri käynnissä Agility-tapahtuma, me ei siis tiedetty sitä mennessämme sinne, mutta siellä oli sitten monen moista nähtävää niin mulle kuin mammallekin. Me katteltiin sieltä kauempaa niitä kisoja ja mietittiin, että menipä ne kaverit hienosti. Kyllä siellä lenkkeillessä paljon tuli vastaan kavereita ja pääsin tutustumaan mitä erikoisempiin karvakuonoihin. Käytiin myös mamman kanssa ensimmäistä kertaa elämässämme koirapuistossa, vähänkös se oli hauskaa. Siellä mä kirmailin ja tutkiskelin ja pidin hauskaa, myös V&V oli vauhdissa mukana. Kokkolassa myös lenkkeiltiin ja uitiin :).

Sitten me jatkettiin tosiaan matkaamme kohti pohjoista ja muutaman välipysäkin kautta mentiin moikkaamaan mun kasvattajaa. Kasvattaja oli iloinen minut nähdessään, olin kuulemma iso tyttö jo ;). Olipas mukavaa käydä kasvattajaa katsomassa ;).

Sitten ajelimmekin Suomen halki, Itäiseen Lappiin. Siellä vasta oli hieno paikka. Siellä oli sellainen alue, missä me mamman kanssa päästiin metsäilemään oikein kunnolla ja siellä kulki sellaisia eräpolkuja, joita pitkin tehtiin yhtenä päivänä sitten sellainen metsäretki, että käytiin paistamassa laavulla makkaraa ja NAM! Sepäs olikin maukasta ;). Uusi lemppariruokani, Laavumakkara :)!!
Tämä paikka oli myös ihana siitä syystä, että sain uiskennella oikein kunnolla useampana päivänä. Nautimme mamman kanssa ihanista, lämpöisistä hellepäivistä loirien vedessä ja nauttien toistemme seurasta. Voi, että meillä oli AAAAAAiiIIIIVAN ihanaa. <3



Lähdimme pikkuhiljaa ajelemaan kohti kotisuomea, mutta välillä oli vielä monta ihanaa paikkaa, jossa uimme ja metsäilimme ja nautimme kesästä. Myös jäätelöä sain maistella ;). Kyllä kesäloma on ihanaa aikaa :). Ja mamman kanssa on joka päivä nautittu siitä, että meillä on toisemme. Ollaan leikitty ja kouluteltu (minä mammaa ja mamma mua, tai miten vaan :D), peuhattu ja touhuiltu. Ihanaa on tämä kesä aika! :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti