perjantai 14. helmikuuta 2014

Lomalla :)

Ensinnäkin Hyvää ystävänpäivää! :) Ystävänpäivää olen viettänyt mamman kanssa iiiihanien agi-treenien merkeissä :). Päästiin harjoittelemaan jo useamman esteen suorittamista kerralla. Ja hienosti meni :), mä aivan kuin lensin esteiden yli! Suoritimme osissa pienen radan, joka sisälsi renkaan läpi hyppäämisen, tunnelin, aidan, muurin sekä pituuden. Tunneli vähän jänskätti alkuun, mutta sitten totuin siihenkin :). Harjoiteltiin me lisäksi yksittäisiä esteitä. Treenit meni todella hienosti ja meillä oli mamman kanssa ihan mahtavaa! :) Olen löytänyt agi-treeneistä myös paljon uusia kavereita, joiden kanssa on kiva leikkiä :).
Ystävänpäivähän on ystävyyden ja rakkauden aikaa, niin mamma on ainakin kertonu ;). Ja voinkin kertoo teille pienen salaisuuden, sain nimittäin tänään ystävänpäiväkortin sulhaskandidaatiltani ;)! Se sai hymyn nousemaan korviin asti :).

Ja toinen aaaivan mahtava juttu, mammalla alkoi tänään talviloma ja suoraan treeneistä suunnattiinkin kohti asuntovaunua. :) Mamman loman aikana vietetään varmasti luksusaikaa yhdessä ja ulkoillaan paljon :)! Tästä se loma alkaa... :). MAHTAVAA! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti