sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juu, juu JUHANNUS :)

Hellurei. :)

Elämäni ensimmäinen JUHANNUS on takana. Juhannusta on vietetty asuntovaunuillen kavereiden kanssa. Juhannukseen on kuulunut PAAALJON ihanaa ulkoilua, yhdessä mamman ja Vinskin ja Väiskin kanssa. Ollaan mamman kanssa käyty juoksulenkeillä, metsälenkeillä, uimassa ja vaikka mitä kaikkee. Kaikista ihaninta on ollu se, että mammalla on ollut 3vapaapäivää. Ja sen loman alkuun on enää 6 arkipäivää.



Metsässä on ihan parasta kun saa juoksennella irti ja kirmailla vapaana kuin taivaan lintu. Me on harrastettu myös metsä agilityä, elikkäs hypitty puitten yli ja ryömitty puitten ali, pujoteltu keppejä ja tasapainoteltu pitkospuilla. Aivan mahtavaaa!!! Mä rakastan ulkoilua ja metsäilyä ja sitä et mamma kouluttaa mua.



Uimassa on käyty vain pari kertaa aurinkoisina päivinä. Kelit ei oo täällä Keski-Suomessa oikein suosineet, joten uiminen on sen takia jäänyt vähemmälle.

Mutta huomisen jälkeen mamman lomaan on enää 5 päivää.... sitten tiistain jälkeen 4 ja niin edelleen... :) Toivottavasti meidän lomasää on sitten aurinkoinen ja lämpöisempi kuin tämän hetkinen vesisade... :D
 

 

 
Lomaa odotellessa Fiia.
 
P.s Hyvää Kesää lukijoille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti