maanantai 22. joulukuuta 2014

Laphissa :)

Heipparallaa...

Täällä sitä ollaan, Napapiirin yläpuolella, Suomen Lapissa :). Tää on mun ja Fannyn ensimmäinen mökkilomareissu, me ollaan aiemmin reissattu vaan asuntovaunuillen. Jep, mutta aivan ihanaa täällä on ollu, me ollaan nautittu täysin siemauksin <3. Ollaan ihan rakastuttu tähän lappiin ja minähän oonkin lapista kotoisin, ehkä siksi tunnen vetoa tänne :).

Meillä on ollu jo monta kohokohtaa tällä reissulla, ensiksikin ollaan saatu maistella takkamakkaraa, NAM! ;) Siinä yksi minullekin maistuva ruoka(kranttu kun olen). Ja se fiilis, kun ensin ootetaan ja istua napotetaan tuossa takan edessä, kun mamma pistää ne makkarat sellasen kepin päähän ja sitten pitää niitä jonkun aikaa tuolla takassa. Ja sitten AVOT, ja NAM!





Ja ulkoiltu ollaan paljon, juoksenneltu, pompittu ja hypitty iiiiisoissa lumikasoissa ja siis tarkoitan nyt TODELLA valtavia lumikasoja, sillä kyllä täällä on LUNTA. Lumi on aivan ihanaa, ja hypin ja juoksen kuin tuulispää. Nautin ulkoilun huumasta täysin rinnoin. Lumihankeen on ihana hypätä niin että lumi pöllyää tai nuuhkia muiden jälkiä niin että on naama aivan lumessa.
Tänään oli ensimmäinen hieman kireämpi pakkaspäivä, mutta eipä se meitä cavoja haitannut, mäykyt taas vetäytyivät mieluummin sohvalle viltin alle, takan ääreen kuin lähtivät meidän kanssa ulos. Me tytöt laitettiin reippaasti neuletakit päälle ja menox vaan.
On käyty myös tuolla laskettelukeskuksen keskustan vilinässä, voi kumma kun siellä oli paljon hulinaa ja vilskettä ja ihmisiä, jotka ihailivat ja hymyilivät meille :)!






Ulkona olon jälkeen tietysti on päiväunien ja rentoutumisen aika, joten täytyy välillä myös huilata. Mamman kainaloon on hyvä painaa pää ja nukahtaa oma uusi lelu vieressä. <3


Ulkoilullisen päivän päätteeksi tietysti luvassa on ollut myös saunomista. Aivan mahtavan rentouttavaa on maata lököttää, lämpöisessä saunassa ilman huolen häivää. :)

Niin ja jouluhan on siis vasta edessä päin, siihen on vielä 2 yötä. Odotellaan joulupukkia jo kuumeisesti, ollaan oltu niin kilttejä, että kyllä meidän pitäisi paketteja saada. Tonttulakit päähän vaan! :)
Hyvää Joulua kaikille teille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti