perjantai 27. helmikuuta 2015

Talvilomaillaan :)

Niimpä se on kevät rullannut vauhdilla eteenpäin. Meillä on ollut aikasmoista hulinaa... On touhuiltu paljon ulkona ja tehty pitkiä lenkkejä. Aurinkokin on alkanut jo näyttäytyä ja päivätkin ovat jo pidentyneet.

Ulkona mun ihan lempi juttu on jahdata lumipalloja, siis sillai että mamma viskoo niitä palloja umpihankeen ja mä sukellan sinne perään. Se on ihan mainio leikki! :) Fanny ei oo vielä ihan hoksannu sen leikin riemua ja se mieluummin tuijottelee mua vähän huvittuneen näköisenä.




Me ollaan ruettu pelailemaan myös älypelejä Fannyn kanssa. Me on vihdoin hoksattu, että mitä niille oikein pitää tehdä että niistä saa herkkuja. Meillä on jo sellainen vähän vaikeamman tason pelikin. Ja me ollaan siis FIKSUJA :).

Mutta siis tosiaan, se on mammalla ollut lomaviikko ja me on vietetty sitä asuntovaunuillen, hiihtokeskuksessa. :) Aivan mahtavat, aurinkoiset kelit ovat suosineet ja me ollaan nautittu lomasta lenkkeillen ja ulkoillen. Ollaan kävelty myös rinteiden huipulle useamman kerran ja käyty terassilla kaakaolla. Kaakao tuoksuu niiin hyvälle :)! Lisäks me ollaan tavattu uusia kavereita ja päästy leikkimään muutamankin uuden tuttavuuden kanssa. On saatu myös juosta metsässä vapaana ja mamma on kovasti meitä kouluttanut, vaikka mehän ollaan todella kilttejä, että ei meitä sinänsä tarviisi kouluttaa. :D











Ulkohommailujen lisäksi lomalla täytyy tietysti myös rentoutua ja syödä! :)
Mamman kainalossa on hyvä ottaa pienet päiväunet! :) Päiväuniin kuuluu myös viltti ja lempinalle :)!

Aurinkoista kevättä :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti